Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Zωή: Οι μνημονιακές κυβερνήσεις υπήρξαν τρομοκρατικές και καταστροφικές

Zωή: Οι μνημονιακές κυβερνήσεις υπήρξαν τρομοκρατικές και καταστροφικές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Νέα Δημοκρατία, Πρόεδρος της Βουλής,

Ενταση προκλήθηκε στην αίθουσα της ολομέλειας από την ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου η οποία εμμέσως πλην σαφώς χαρακτήρισε τρομοκρατική τη διακυβέρνηση των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Η Πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας με την ιδιότητά της ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε επίθεση στα ΜΜΕ κάνοντας λόγο για «μνημονιακά ελεγχόμενα και καθεστωτικά ΜΜΕ που προπαγανδίζουν και τρομολαγνούν».

Στη συνέχεια αναφερόμενη στην επιτροπή λογιστικού ελέγχου (δικό της δημιούργημα) η κα Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι «Τα μίντια τρομοκρατούν και συκοφαντούν κάθε προσπάθεια αποκατάστασης της αλήθειας. Είναι μίσθαρνα όργανα που προπαγανδίζουν από μικρόφωνα και οθόνες».

Ωστόσο, εκείνο που προκάλεσε αίσθηση ήταν μια αποστροφή της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία αναλύοντας ετυμολογικά τη λέξη τρομοκρατία δήλωσε ότι «Είναι κάτι που γίνεται για να βλάψει μια χώρα ή έναν πληθυσμό. Οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις υπήρξαν εξόχως τρομοκρατικές».

Αφού έπλεξε το εγκώμιο του υπουργού Δικαιοσύνης κατέληξε λέγοντας «Το νομοσχέδιο είναι μήνυμα να μη υποκύπτουν στην τρομολαγνεία. Χαίρομαι που αυτή η Βουλή δεν συζητάει οικονομικά νομοσχέδια, αλλά για δικαιοσύνη και αρχές.

Η δημοκρατία δεν φοβάται η βουλή και πρέπει να λειτουργεί με 300 βουλευτές. Να δικαιώσουμε τους Ελληνες πολίτες».

Σχετικά άρθρα