Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξελίξεις στο Κυπριακό με την επίσκεψη Αναστασιάδη στην Αθήνα

Εξελίξεις στο Κυπριακό με την επίσκεψη Αναστασιάδη στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Νίκος Αναστασιάδης,

Στην Αθήνα θα βρίσκεται το πρωί της  Παρασκευής ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, πραγματοποιώντας επίσκεψη εργασίας.

Ο κ. Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Προεδρίας, αντικείμενο των συνομιλιών του κ. Αναστασιάδη θα είναι, ανάμεσα σε άλλα, οι εξελίξεις στο Κυπριακό, ενόψει και της επανέναρξης των συνομιλιών, η οικονομία, θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι περιφερειακές εξελίξεις.

Το μεσημέρι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παρακαθίσει σε γεύμα που θα παραθέσει προς τιμή του ο Πρόεδρος Παυλόπουλος στο οποίο θα παρακαθίσει και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Ο κ. Αναστασιάδης θα έχει, επίσης, χωριστές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, με τον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, με το γενικό γραμματέα του Κ.Κ.Ε. Δημήτρη Κουτσούμπα, με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και με τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα συνοδεύεται από τον υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σχετικά άρθρα