Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαβάστε τι είπε ο υπάλληλος στο βενζινάδικο που πρόσβαλε τη Ζωή!

Διαβάστε τι είπε ο υπάλληλος στο βενζινάδικο που πρόσβαλε τη Ζωή!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιδηψός, Ζωή Κωνσταντοπούλου,

Μια άλλη εκδοχή από αυτή που έχει δει το φως της δημοσιότητας για όλα όσα συνέβησαν το Πάσχα σε βενζινάδικο της Αιδηψού με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου παρουσιάζει την Τετάρτη ο «Μικροπολιτικός» στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Πρόεδρος της Βουλής πράγματι βρισκόταν στην Αιδηψό με το αυτοκίνητό της και πέρασε ένα δύσκολο τριήμερο καθώς έχασε ένα κοντινό της πρόσωπο.

Υπήρξε όντως διαφωνία ανάμεσα στη ζωή Κωνσταντοπούλου και τον υπάλληλο του βενζινάδικου και αφορούσε τη βαλβίδα στα λάστιχα του Σκαραβαίου της.

Η διάσταση απόψεων γρήγορα εκτραχύνθηκε αφού, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες που επικαλείται ο «Μικροπολιτικός», ο υπάλληλος αναπαρήγαγε κάποια σχόλια για την Πρόεδρο της Βουλής που ειπώθηκαν προ ημερών σε νυχτερινή τηλεοπτική εκπομπή από τον Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Στο επεισόδιο παρενέβη τότε ένα ζευγάρι που άκουσε τον υπάλληλο να μιλά με αυτό τον τρόπο, παίρνοντας το μέρος της κ. Κωνσταντοπούλου. Το αποτέλεσμα ήταν η Πρόεδρος της Βουλής να χρειαστεί να παρέμβει πυροσβεστικά στη φωτιά που είχε ανάψει με εκείνη στο επίκεντρο.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση της εφημερίδας, η Πρόεδρος της Βουλής δεν κινήθηκε απειλητικά απέναντι σε καμία αυτόπτη μάρτυρα ούτε απείλησε με απόλυση κανέναν υπάλληλο στο βενζινάδικο.

Το σχόλιο για τη Ζωή

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος καλεσμένος την Πέμπτη 2 Απριλίου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καρντάσιανς», όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει την πρόεδρο της Βουλής, απάντησε αρχικά με μια προκλητική «ευχή του» προς την κα Κωνσταντοπούλου.

«Στην προσευχή μου το βράδυ, μέσα από τα άλλα που λέω, και την καταλαβαίνω και την αγαπάω πάρα πολύ, λέω “Θεέ μου, πότε θα ξεμπαρκάρει ο αγαπημένος μας ναυτικός, ο άντρας της;”. Για να είναι κοντά της», είπε ο κ. Γιακουμάτος.

«Λογικό είναι, μια γυναίκα τώρα… Οκτώ μήνες… Είναι λίγο δύσκολο… Θα ήθελα, δηλαδή, να είναι εδώ ο άντρας της. Όπως κάθε γυναίκα», συμπλήρωσε ο κ. Γιακουμάτος.

Αυτό το σχόλιο αναπαράχθηκε, σύμφωνα με τον “Μικροπολιτικό” από τον υπάλληλο…

Σχετικά άρθρα