Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τσίπρας τους μαζεύει όλους στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό

Ο Τσίπρας τους μαζεύει όλους στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιάννης Πανούσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Θοδωρής Δρίτσας, Λαθρομετανάστες, Μέγαρο Μαξίμου, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Τασία Χριστοδουλοπούλου,

Αντιλαμβανόμενος ότι η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί με τους πρόσφυγες – μετανάστες – παράτυπους μετανάστες – λαθρομετανάστες (πείτε τους όπως θέλετε) που αδειάζονται στα νησιά μας από Τούρκους δουλέμπορους, με την Τασία Χριστοδουλοπούλου να κάνει… πολιτική “love, peace brothers” σε ζητήματα εθνικής ασφαλείας, ο Αλέξης Τσίπρας τους μαζεύει όλους τους συναρμόδιους υπουργούς στο Μαξίμου για να χαραχτεί κεντρική πολιτική και να μην κάνει ο καθένας ό,τι νομίζει!

Το μεταναστευτικό πρόβλημα αποτέλεσε ένα από τα θέματα που συζήτησαν το πρωί της Τρίτης σε συνάντηση στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Όπως, μάλιστα, ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος εξερχόμενος του Μαξίμου εντός της ημέρας θα υπάρξει σύσκεψη για το θέμα με τη συμμετοχή των συναρμόδιων υπουργών.

Διυπουργική σύσκεψη για τις προσφυγικές ροές θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι [14:00] στο Μαξίμου.

Στη σύσκεψη που θα ξεκινήσει στις 14:00 θα μετέχουν οι υπουργοί

– Χριστοδουλοπούλου Τασία, αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής
– Πανούσης Γιάννης, αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη
– Δρίτσας Θόδωρος, αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας

Επίσης θα συμμετάσχουν οι
– Αθανασόπουλος Αθανάσιος, ναύαρχος Λιμενικού και
– Πατρινός Νικόλαος, υπαρχηγός Β’ Λιμενικού

Στη σύσκεψη έχει κληθεί και ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος τον οποίο θα εκπροσωπήσει ο κ. Καλογερόπουλος Αριστείδης ειδικός σύμβουλος του Επιτρόπου.

Νωρίτερα στη διάρκειας 1,5 ώρας σύσκεψη, Τσίπρας και Καμμένος συζήτησαν και για το σημερινό ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Μόσχα.

Ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το πρόβλημα με τους μετανάστες θα αντιμετωπιστεί ενώ αναφερόμενος στα περί τρομοϋστερίας έκανε λόγο για προβοκάτσια εσωτερικού και εξωτερικού.

Σχετικά άρθρα