Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο χτύπημα Πανούση: Οι αντιεξουσιαστές θέλουν έναν νέο Γρηγορόπουλο

Νέο χτύπημα Πανούση: Οι αντιεξουσιαστές θέλουν έναν νέο Γρηγορόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιεξουσιαστές, Γιάννης Πανούσης, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Δραματική είναι η προειδοποίηση του Γιάννη Πανούση. Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη “χτύπησε” ξανά και τονίζει σε συνέντευξή του  ότι οι αναρχικοί θέλουν ένα θάνατο για έναν «νέο Δεκέμβρη. Παράλληλα καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να λύσει το πρόβλημα.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στη Real News, ο κ. Πανούσης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «οι αντιεξουσιαστές θέλουν νεκρό. Εναν νεό Γρηγορόπουλο για να στήσουν έναν νεό Δεκέμβρη, όπως το 2008».

Ο Γιάννης Πανούσης σημειώνει ότι «το θέμα είναι πλέον πολιτικό, αλλά η πολιτεία δεν μπορεί να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες».

«Ηρθε η ώρα του Τσίπρα»

Καλεί, μάλιστα, τον Αλέξη Τσίπρα να παρέμβει σημειώνοντας ότι μόνο αυτός μπορεί να δώσει λύση.

«Ηρθε η ώρα του Τσίπρα. Μόνο ο ίδιος μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα. Με ποιους θα πάει, με το 4% των έξαλλων ή με το υπόλοιπο 32% που το ψήφισε τους σοβαρούς συντηρητικούς και προοδευτικούς πολίτες. Με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει είναι το θέμα».

«Γνωρίζω από βελούδινα διαζύγια»

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη απειλεί εμμέσως πλην σαφώς με παραίτηση σημειώνοντας ότι «Εαν συνεχιστεί η αοριστία που επικρατεί ως προς τις πολιτικές, δεν έχει νόημα η παρουσία μου στο Υπουργείο. Ξέρω από βελούδινα διαζύγια».

Σχετικά άρθρα