Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν θα γίνουμε αποικία, το μήνυμα Λαφαζάνη

Δεν θα γίνουμε αποικία, το μήνυμα Λαφαζάνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΣΥΡΙΖΑ,

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά των Ευρωπαίων προς την Ελλάδα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος μιλώντας στο Sputniknews ξεκαθαρίζει πως “η Ευρώπη δεν έχει καμία ανάγκη από αμερικανική ή γερμανική κυριαρχία”.

Στη συνέντευξή του ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας υπογραμμίζει την ανάγκη για ισότητα και αμοιβαία επωφελή συνεργασία εντός της Ευρώπης:

“Στην Ευρώπη δεν υπάρχει καμία ανάγκη για αμερικανική ηγεμονία, ούτε για γερμανική κυριαρχία. Η Ευρώπη πρέπει να αποτελείται από ισότιμες χώρες.

Θα πρέπει να υπάρχει ισότητα και αμοιβαία επωφελής συνεργασία προς όφελος όλων των λαών, για την ευρωπαϊκή ανάπτυξη και για το μέλλον.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ισότητα στην Ευρώπη με το να συμπεριφέρονται στην Ελλάδα ως μια αποικία νέου τύπου. Αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο”.

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα τόνισε πως Ελλάδα και Ρωσία μπορούν να διαδραματίσουν έναν σημαντικό ρόλο στη καθιέρωση της σταθερότητας και της ασφάλειας στην περιοχή “χωρίς τα τείχη του Ψυχρού Πολέμου, χωρίς τις αντιφάσεις του παρελθόντος”.

“Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν σηματοδοτούν την αρχή μιας νέας εποχής στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών”, κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης.

Σχετικά άρθρα