Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πανούσης: Θα υπάρξουν νεκροί στις Σκουριές

Πανούσης: Θα υπάρξουν νεκροί στις Σκουριές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Πανούσης, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Σκουριές, Σκουριές Χαλκιδικής, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Χαλκιδική, Χρυσός,

Σαφείς αποστάσεις από την κυβέρνηση παίρνει, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης, ο οποίος μίλησε σήμερα για όλα τα θέματα αρμοδιότητάς του, ζητώντας όμως τις τελικές αποφάσεις να τις πάρει το Μέγαρο Μαξίμου σε θέματα όπως η αντιμετώπιση του φαινομένου των καταλήψεων.

Ο κ. Πανούσης εξέφρασε ιδιαίτερη ανησυχία για την κατάσταση στις Σκουριές, λέγοντας ότι φοβάται πως θα αγριέψει η κατάσταση και ότι αν δεν γίνει σωστή διαχείριση θα έχουμε και νεκρούς.

Όταν ρωτήθηκε, συγκεκριμένα, τι πρέπει να κάνει η αστυνομία, είπε ότι θα πρέπει να είναι εντελώς διαφορετική η στάση της και ότι πρέπει να είναι πιο δραστική η αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων.

Για το θέμα της υπαγωγής του υπουργείου του στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ο κ. Πανούσης είπε ότι η συνένωση των υπουργείων Τάξεως και Δικαιοσύνης ήταν «χρόνια και πάγια» θέση του ιδίου και πως αυτό το σχήμα το είχε συζητήσει με τον κ. Βούτση και είχαν συμφωνήσει.

Ο υπουργός αναφέρθηκε και στο πολυσυζητημένο θέμα των καταλήψεων και, συγκεκριμένα, στο θέμα της κατάληψης της Πρυτανείας, υποστηρίζοντας ότι αν αποφασισθεί να βγάλουν τους καταληψίες από την Πρυτανεία βάζοντας μέσα τα ΜΑΤ, έστω και αν δεν χρησιμοποιήσουν βία, τότε οι καταλήψεις θα πάρουν τη μορφή ντόμινο.

Σχετικά άρθρα