Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητρόπουλος “πριονίζει” τώρα τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ο Μητρόπουλος “πριονίζει” τώρα τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Μητρόπουλος, Βουλή των Ελλήνων, Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πρόεδρος της Βουλής, ΣΥΡΙΖΑ,

Σταμάτησε να “πριονίζει” την κυβερνητική πολιτική, ο “αντιμνημονιακός” Αλέξης Μητρόπουλος, και άρχισε να “πριονίζει” τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού προφανώς θεωρεί ότι είναι “ακίνδυνο πριόνισμα”.

«Κακώς δεν κλήθηκαν τα κόμματα – αν βέβαια δεν κλήθηκαν – στην έναρξη των εργασιών της επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους, τη σχετική πρωτοβουλίας την παίρνει ο πρόεδρος της Βουλής εν προκειμένω η κ. Κωνσταντοπούλου», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε καθησυχαστικός όσον αφορά την πληρωμή των μισθών και των συντάξεων, τονίζοντας «ότι οι αρμόδιοι υπουργοί διαβεβαιώνουν ακόμη και σήμερα πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τις υποχρεώσεις του κράτους. «Ο κόσμος να είναι ήσυχος», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος γιατί αλήθεια πρέπει να έχει γνώμη για όλα; Τόσους βουλευτές έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, όλο με μια δήλωση Μητρόπουλου έχουμε να ασχολούμαστε…

Σχετικά άρθρα