Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με tweet άδειασε ο Παπαδημούλης τον Χρυσόγονο – Διαφωνούν για εκλογές

Με tweet άδειασε ο Παπαδημούλης τον Χρυσόγονο – Διαφωνούν για εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Παπαδημούλης, Εκλογές, Κώστας Χρυσόγονος, ΣΥΡΙΖΑ,

Με μια ανάρτηση του στο Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο η χώρα να οδηγηθεί εκ νέου στις εκλογές και άδειασε τον συνάδελφο του Κώστα Χρυσόγονο.

«Η χώρα έκανε πρόσφατα εκλογές. Έχει ισχυρό Πρωθυπουργό, με σαφή εντολή: “Έντιμο συμβιβασμό” τον Απρίλιο και νέο σχέδιο ανάπτυξης με δικαιοσύνη», ανέφερε, μέσω Twitter, ο κ. Παπαδημούλης.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου , ο κ. Χρυσόγονος, μιλώντας στο Mega, είχε προτείνει την προσφυγή στις κάλπες , σε περίπτωση που δεν καταφέρει να επιτύχει θετικό αποτέλεσμα στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές σε σχέση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

«Το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης θα πρέπει στη συνέχεια να έρθει στα συλλογικά όργανα, παραδείγματος χάρη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Αν είμαστε ικανοποιημένοι, το φέρνουμε στη Βουλή, αν δεν είμαστε ικανοποιημένοι, το πηγαίνουμε στο λαό. Αν δεν καταφέρουμε να φέρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, θα πρέπει να αναζητηθεί λαϊκή εντολή», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα