Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Άκουσα ότι μιλήσατε πολιτισμένα με το δολοφόνο του πατέρα μου»

«Άκουσα ότι μιλήσατε πολιτισμένα με το δολοφόνο του πατέρα μου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γιάννης Πανούσης, Κώστας Μπακογιάννης, Λαμία, Τρομοκρατία,

Με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση συναντήθηκε στη Λαμία ο Κώστας Μπακογιάννης. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, ωστόσο σημειώθηκε επεισόδιο με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βάσω Λέβα που βρισκόταν μαζί με τον κ. Πανούση.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς μεταξύ των άλλων εξέφρασε στον υπουργό τους προβληματισμούς του για κάποιους χειρισμούς της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι δεν μπορεί βουλευτές να συνδιαλέγονται με τρομοκράτες.

Η Βάσω Λέβα που ήταν παρούσα στη συνάντηση επιχείρησε να δικαιολογηθεί, με τον Κώστα Μπακογιάννη να απαντά: «Άκουσα ότι μιλήσατε πολιτισμένα με τον δολοφόνο του πατέρα μου. Αυτός όμως κανέναν πολιτισμό δεν επέδειξε όταν σκότωνε τα θύματα του…» και συνέχισε «Ως περιφερειάρχης σας καλωσορίζω στο γραφείο μου στην περιφέρεια, αλλά ως άνθρωπος σταματάω εδώ. Μέσα σε μια δημοκρατία, όλοι κρινόμαστε… »

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Μπακογιάννης καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης δεν συνομίλησε παρά ελάχιστα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δηλώσεις στα ΜΜΕ που ακολούθησαν ο Κώστας Μπακογιάννης επανέλαβε ότι δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να συνδιαλέγεται με τρομοκράτες, με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί φανερά εκνευρισμένη χτυπώντας μάλιστα και την πόρτα

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις Μπακογιάννη – Πανούση

Σχετικά άρθρα