Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπαλάφας: Δύσκολα διαφωνεί κανείς στην ουσία του άρθρου Πανούση

Μπαλάφας: Δύσκολα διαφωνεί κανείς στην ουσία του άρθρου Πανούση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μπαλάφας, Γιάννης Πανούσης, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Μπαλάφας, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, αλλά και το άρθρο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση.

Σε ό,τι αφορά το άρθρο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση που δημοσιεύεται την Παρασκευή στα ΝΕΑ, ο κ. Μπαλάφας σχολίασε:

«Δύσκολα μπορεί κανείς να διαφωνήσει στην ουσία του κειμένου. Προσωπικά δεν θα το έδινα να δημοσιευθεί με αυτόν τον τρόπο αν θα ήμουν υπουργός της κυβέρνησης. Εγώ συμφωνώ με την πράξη και το στυλ που αντιμετώπισε τις δύσκολες καταστάσεις τις προηγούμενες 2-3 εβδομάδες.

Ήταν χαμηλών τόνων, δεν έδινε τη δυνατότητα για γενικευμένες καταστάσεις και εγώ συμφωνώ με αυτή την αντιμετώπιση. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι εισηγείται κάτι άλλο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αναμφισβήτητα, αυτές οι ενέργειες έχουν τον χαρακτήρα μιας πρόκλησης και μιας επιθετικότητας απέναντι στην κυβέρνηση. Όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να καλύψει το τρίπτυχο, προστασία της ανθρώπινης ζωής, ενίσχυση του κράτους δικαίου αλλά και έννομη τάξη, είναι μια δύσκολη εξίσωση. Νομίζω μέχρι τώρα καλά το πάει. Αντικειμενικά, ενέργειες οι οποίες βάζουν αυτό το τρίπτυχο, ή ένα μέρος του τρίπτυχου σε αμφισβήτηση, αντικειμενικά λειτουργούν προκλητικά και επιθετικά απέναντι στην κυβέρνηση».

Σχετικά άρθρα