Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε παράλληλο σύμπαν ο Σαμαράς, ετοιμάζει Ζάππειο 4

Σε παράλληλο σύμπαν ο Σαμαράς, ετοιμάζει Ζάππειο 4
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Νέα Δημοκρατία,

Τις οικονομικές εξελίξεις παρακολουθούν με προσοχή από τη Νέα Δημοκρατία και ο λόγος δεν είναι άλλος από την εκτίμηση που υπάρχει στη Συγγρού ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξει ανάγκη η Νέα Δημοκρατία να συνεισφέρει στις διαπραγματεύσεις μέσα από Οικουμενική κυβέρνηση, κάτι που φάνηκε και από τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στο Bloomberg.

Στην ατζέντα του Αντώνη Σαμαρά υπάρχει και ένα εκτενές σχέδιο οικονομικής πολιτικής, ένα “Ζάππειο 4” ως συνέχεια των εξαγγελιών που είχαν γίνει όταν η Νέα Δημοκρατία ήταν αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ και αποτελούν ακόμα και σήμερα αντικείμενο κριτικής.

Το σχέδιο αυτό εκπονείται από τους συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά και έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση να παραμείνει ο Σαμαράς στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που από το περιβάλλον του διαρρέουν ως σίγουρο.

Προφανώς δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η όλη ιστορία με τα Ζάππεια έχει καταντήσει… ανέκδοτο, και από την κοσμάρα τους, που δεν έχουν καταλάβει τίποτα ακόμα παρά τη βαριά ήττα, συνεχίζουν την ίδια πορεία προς την πολιτική τους εκμηδένιση…

Άντε και καλό Ζάππειο…15 και 16 και 17… όρεξη να έχετε να μαζευόσαστε στα Ζάππεια να ξεχαρμανιάζετε…

Σχετικά άρθρα