Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φουντώνει ο πόλεμος κυβέρνησης με καναλάρχες

Φουντώνει ο πόλεμος κυβέρνησης με καναλάρχες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Κυβέρνηση, ΕΡΤ, Μέγαρο Μαξίμου, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Τηλεόραση,

Σε πόλεμο βρίσκεται πλέον η κυβέρνηση με τους καναλάρχες της χώρας μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου της ΕΡΤ -με αυτό μπορεί ο υπουργός Επικρατείας να ζητήσει την λύση και την εκκαθάριση μιας Α.Ε. που ελέγχει μέσο ενημέρωσης- αλλά και την κίνηση του Γιάνη Βαρουφάκη να ζητήσει από τις Τράπεζες τον κατάλογο των δάνειων που έχουν πάρει και δεν έχουν αποπληρώσει οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών της χώρας, γράφει η Ελένη Καλογεροπούλου στα Παραπολιτικά.

Κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, έλεγαν μάλιστα ότι εκεί οφείλεται το χθεσινό μπαράζ τηλεοπτικών ειδήσεων που παρουσίαζαν την χώρα υπό κατάληψη.

«Εάν νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο μπορούν να μας πιέσουν κάνουν μεγάλο λάθος έλεγε κορυφαίος υπουργός. Οι πολίτες πλέον καταλαβαίνουν τι γίνεται και πότε παραποιείται μια ιστορία προς όφελος άλλων συμφερόντων. Ο νόμος για τις άδειες θα ψηφιστεί όπως θα ελέγχουν και τα δάνεια».

Σχολιάζοντας ακόμα τους… καταληψίες του περιβόλου της Βουλής –το στέλεχος της κυβέρνησης- έλεγε ότι δόθηκε υπερβολική δημοσιότητα σε ένα γεγονός το οποίο είχε γίνει και στο παρελθόν και μάλιστα από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση πάντως προετοιμάζεται για σκληρό ροκ με τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών καναλιών αφού οι πληροφορίες που φτάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου λένε ότι οι καναλάρχες θα ρίξουν μαύρο εάν τους ζητηθεί να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό για τις άδειες από μηδενική βάση, καταλήγει το ρεπορτάζ της Ελένης Καλογεροπούλου.

Σχετικά άρθρα