Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο αντάρτικο ο Στουρνάρας κατά Βαρουφάκη

Στο αντάρτικο ο Στουρνάρας κατά Βαρουφάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάνης Βαρουφάκης, Γιάννης Στουρνάρας, Τράπεζα της Ελλάδος,

Την τακτική των διαρροών μέσω «κύκλων» επέλεξε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, προκειμένου να αντικρούσει τις αιχμές του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ότι η ΤτΕ αρνείται να δώσει ουσιαστικές πληροφορίες για τα τραπεζικά δάνεια που έχουν πάει υπερχρεωμένες επιχειρήσεις Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ).

«Κύκλοι» της Τράπεζας της Ελλάδας, λοιπόν αναφερόμενες στην καταγγελία του υπουργού Οικονομικών υποστήριζαν ότι η Τράπεζα της Ελλάδας «δεν έχει το δικαίωμα να παράσχει αυτά τα στοιχεία σε μέλη του Κοινοβουλίου».

Ωστόσο, ισχυρίζονταν ότι παρέχουν κάθε βοήθεια σε θεσμικό επίπεδο και παρέχει όλα τα στοιχεία που ζητούνται από τις αρχές.

Ανέφεραν προς επίρρωση των ισχυρισμών τους, ότι συνεργάζονται με τους οικονομικούς εισαγγελείς και με το ΣΔΟΕ και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες στελέχη του ΣΔΟΕ βρέθηκαν στην τράπεζα προς άντληση στοιχείων που αφορούν βέβαια όχι τις επιχειρήσεις ΜΜΕ , αλλά τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Οι ίδιοι «κύκλοι» της ΤτΕ έπνεαν τα μένεα κατά του υπουργού Οικονομικών και των κατηγορούσαν για παιχνίδια δημιουργίας εντυπώσεων.

Σχετικά άρθρα