Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ακριβοπούλου ξαναχτυπά και διασύρει τον Σαμαρά

Η Ακριβοπούλου ξαναχτυπά και διασύρει τον Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Κατρούγκαλος, Εφημερίδα Το ΒΗΜΑ της Κυριακής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Κατερίνα Ακριβοπούλου, Νέα Δημοκρατία, Σταύρος Παπασταύρου,

Στα εξ’ ων συνετέθη κονιορτοποιεί η Κατερίνα Ακριβοπούλου τον πρώην πρωθυπουργό και γατζωμένο στην καρέκλα του πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τις χθεσινές «καταγγελίες» του για τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της θυελλώδους συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής τη Δευτέρα ο κ. Σαμαράς «αντρίκια» όπως ο ίδιος κομπάζει, επικαλέστηκε τρεις φορές τις «αποκαλύψεις» της εφημερίδας Το Βήμα για τις «παρανομίες» Κατρούγκαλου, ενώ όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου του έδωσε το λόγο για να τοποθετηθεί μετά από επαναλαμβανόμενη επίθεση επί προσωπικού, η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά αποχώρησε από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Δείτε τι έγραψε η Κατερίνα Ακριβοπούλου στο Facebook:

Παληότερα είχε υπερασπιστεί τον Πρετεντέρη , έναντι του εμπάργκο που του έχει επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ… Σήμερα ο Σαμαρας ανελαβε να υπερασπιστει το ΒΗΜΑ της διαπλοκής, η προβοκατσια του οποιου σε βαρος του Κατρουγκαλου διαλυθηκε στα εξ ων συνετεθη… Δεν προλαβαν να τον ενημερωσουν οτι το μαζεψαν ηδη, οι ιδιοι ? Τον ενημερωσαν και δεν το καταλαβε, ή απλώς ήθελε γα άλλη μια φορά να υποβάλει τα σέβη του ?
Υ.Γ..Εν τ ω μεταξύ την ώρα που επλεκε το εγκώμιο του στενού του συνεργάτη Στ.Παπαστάυρου, ο εισγγελέας διέταξε προκαταρκτική για ψευδορκία, σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ!

akrivopoulou

Σχετικά άρθρα