Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπορεί ο λαός να “εξαφάνισε” τον Κουβέλη αλλά κάποιοι τον θέλουν στα πράγματα!

Μπορεί ο λαός να “εξαφάνισε” τον Κουβέλη αλλά κάποιοι τον θέλουν στα πράγματα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, ΔΗΜΑΡ, Ελληνική Κυβέρνηση, Μέγαρο Μαξίμου, Φώτης Κουβέλης,

Οι δηλώσεις στήριξης του προέδρου της ΔΗΜΑΡ μετά την προχθεσινή 45λεπτη συνάντηση «σε πολύ καλό κλίμα» με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου δεν πρέπει να προκαλούν έκπληξη, τουλάχιστον σε όσους παρασκηνιακά γνωρίζουν…

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Εφημερίδας των Συντακτών από το πρωθυπουργικό περιβάλλον, ο κ. Κουβέλης, παρά την πτωτική πορεία των επιδόσεων του κόμματός του, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα μπορούσε με κάποιο τρόπο να αξιοποιηθεί στο εγγύς μέλλον, αν και αυτό το θέμα δεν είναι δεσμευτικό ούτε προσυμφωνημένο. Αλλωστε ο ίδιος, ερωτηθείς την Παρασκευή εάν συζήτησε κάποιου είδους συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα, το αρνήθηκε κατηγορηματικά: «Οχι, δεν ζήτησα συνεργασία», απάντησε, επιθυμώντας να αποτρέψει την αναπαραγωγή φημών και σεναρίων.

Εφόσον πάντως βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα, πηγές από την κυβέρνηση αναφέρουν ότι θα έβλεπαν θετικά την τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη, μαζί με άλλες προσωπικότητες κοινής αποδοχής, στο Εθνικό Συμβούλιο Διαπραγμάτευσης που είχε προαναγγείλει ότι σκέφτεται να δημιουργήσει ο πρωθυπουργός μετά το καλοκαίρι, με σκοπό να αποτελέσει «έναν μόνιμο μηχανισμό συνεννόησης και συζήτησης μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων».

Σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες του χθεσινού τετ α τετ, πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, σε συνέχεια των ανοιχτών διαύλων που είχαν οι δύο πολιτικοί άνδρες, με επίκεντρο τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους διεθνείς εταίρους.

Να συμπληρώσουμε εδώ εμείς ότι, όσους ο λαός τιμώρησε με την ψήφο τους για τις μνημονιακές συνεργασίες τους, καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να τους δίνει συγχωροχάρτι… Ο λαός παρακολουθεί.

Σχετικά άρθρα