Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε ποιος είναι ο διάσημος πιανίστας που θα “διευθύνει” το ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ

Δείτε ποιος είναι ο  διάσημος πιανίστας που θα “διευθύνει” το ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ, Νίκος Λαάρης,

Γεννήθηκε στην Μάνδρα Αττικής το 1970, σπούδασε πιάνο, βιολί και θεωρητικά στο Ωδείο Αθηνών, συνέχισε για μεταπτυχιακές σπουδές στο Royal College of Music του Λονδίνου και στο Manhattan School of Music της Νέας Υόρκης.

Έχει δώσει ρεσιτάλ στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Είναι ο Νίκος Λαάρης που σήμερα επελέγη από τα μέλη του ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ με ποσοστό 54% να ηγηθεί του νέου πολιτικού εγχειρήματος.

Σύμφωνα με το καταστατικό η θητεία της ηγεσίας αυτής θα διαρκέσει μέχρι το Πρώτο Συνέδριο, το οποίο θα πρέπει να γίνει μέσα σε δώδεκα μήνες.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή εξελέγησαν οι Σταύρος Αναστασιάδης, Θεόδωρος Βασιλειάδης, Γεώργιος Γεωργίου, Παναγιώτης Γκόνης, Αλέξανδρος Ελευθεριάδης, Παύλος Ελευθεριάδης, Γιώργος Ζαβίτσας, Γλυκερία Καρρά, Γιάννης Κασιμάτης, Αλέξανδρος Κώτσης, Στέλιος Ξανθόπουλος, Στέφανος Πετρόχειλος, Θεόδωρος Σανγβινάτσος και Μαρίνα Σουγιουλτζή.

Μετά την εκλογή του ο Νίκος Λαάρης δήλωσε: «Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη σας. Η σημερινή συζήτηση και διαδικασία ήταν ουσιαστική και πρωτοποριακή. Είναι εντυπωσιακό ότι συμμετείχαν και μίλησαν με τηλεδιάσκεψη συμπολίτες μας από την επαρχία και το εξωτερικό. Προσβλέπω σε δημιουργική συνεργασία με τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και τα μέλη του Νέου Κόμματος. Η χώρα χρειάζεται νέες ιδέες, νέες διαδικασίες και νέα πρόσωπα στη πολιτική ζωή και σήμερα κάναμε μια εξαιρετική αρχή.»

Σχετικά άρθρα