Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ίωση “χτύπησε” την κυβέρνηση: στο κρεβάτι ο Σαμαράς, με 40 πυρετό και ο Μεϊμαράκης

Ίωση “χτύπησε” την κυβέρνηση: στο κρεβάτι ο Σαμαράς, με 40 πυρετό και ο Μεϊμαράκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο κρεββάτι πέρασε το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επέστρεψε από το Δουβλίνο την Παρασκευή το απόγευμα με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού.

Άγνωστο είναι πότε θα επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά του καθώς η ίωση σε συνδυασμό με εξασθένηση του οργανισμού από τις πολλές ώρες εργασίας και την πίεση έχουν καταβάλει τον πρωθυπουργό.

Η ίωση είχε εμφανιστεί πριν από δύο εβδομάδες αλλά ο κ. Σαμαράς παράκουσε τις εντολές των ιατρών του να ξεκουραστεί και να αναρρώσει και ακολούθησε το πρόγραμμά του. Παρομοίως και όλη την επόμενη εβδομάδα. Όπως λέει συνεργάτης του «μεσούσης της διαπραγμάτευσης με την Τρόικα ήταν απλώς αδύνατο να τον πείσουμε να μην ασχοληθεί». Τελικά ο κ. Σαμαράς σχεδόν υποχρεώθηκε να παραμείνει σπίτι του και να ξεκουραστεί όταν η κατάσταση της υγείας του έφθασε στο μη περαιτέρω ενώ υπήρξαν σκέψεις ακόμη και για νοσηλεία.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ταξίδεψε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αρμενία με 39 πυρετό και μάλιστα με ένα στρατιωτικό C-27, που δεν είναι και το πιο άνετο μεταφορικό μέσο. Στη δε επιστροφή είχε χαλάσει ο κλιματισμός του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα ο πυρετός του κ. Μεϊμαράκη να αγγίξει τους 40 βαθμούς!

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά.

Σχετικά άρθρα