Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΑΣΟΚ: Ο Κατρούγκαλος δεν ξέρει τι θα πει ντροπή

ΠΑΣΟΚ: Ο Κατρούγκαλος δεν ξέρει τι θα πει ντροπή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κατρούγκαλος, ΠΑΣΟΚ,

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στα δημοσιεύματα για τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γ. Κατρούγκαλο, εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ.

«Τα στοιχεία που δόθηκαν επισήμως από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για εργολαβικά – συμφωνητικά για υποθέσεις κατά του Δημοσίου που κατέθεσε ο κ Κατρούγκαλος στο ΔΣΑ, μάλιστα μετά την υπουργοποίηση του, είναι συντριπτικά σε βάρος του και σε σχέση με τα όσα υποστήριζε μέχρι σήμερα. Φαίνεται ότι οι έννοιες φιλότιμο και ντροπή για τον κ. Κατρούγκαλο είναι άγνωστες», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Τίθεται όμως μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης που αφορά πλέον τον κ, Τσίπρα προσωπικά και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

«Η επιμονή της κυβέρνησης να καλύπτει, να υποστηρίζει και να μην αποπέμπει τον κ. Κατρούγκαλο, μετακλύει τις ευθύνες στον κ. Τσίπρα», τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη, καταλήγοντας:

«Και ο κ. Κατρούγκαλος είναι μόνο η αρχή. Το πελατειακό σύστημα που δημιούργησε ο πάλαι ποτέ αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ για να αναρριχηθεί στην εξουσία, το βρίσκει ήδη μπροστά του».

Σχετικά άρθρα