Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παπαχελάς επιβεβαιώνει όσα σας έχουμε γράψει για κίνδυνο τζιχαντιστών

Ο Παπαχελάς επιβεβαιώνει όσα σας έχουμε γράψει για κίνδυνο τζιχαντιστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Παπαχελάς, Γερμανία, Γεωπολιτική, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

Στην εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου, ο Αλέξης Παπαχελάς επιβεβαίωσε πλήρως όσα σας έχει γράψει το Tribune σχετικά με την αναβαθμισμένη στρατηγική και γεωπολιτική σημασία της Ελλάδας εξαιτίας των τζιχαντιστών.

Αναφερόμενος και στις θέσεις που έχει προβάλει η ελληνική κυβέρνηση αλλά και στις ανησυχίες των ΗΠΑ, σχολίασε ότι «σκέφτονται πιο γεωπολιτικά, πέρα από την αντίθεση στη λιτότητα της Ευρώπης που μπορεί να έχει συνέπειες στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Εάν διαλυθεί ως χώρα η Ελλάδα και δεν έχει αστυνόμευση και ασφάλεια, τους τρομάζει η ιδέα να είναι μπάτε σκύλοι αλέστε για τους τζιχαντιστές».

Υπενθυμίζουμε ότι το Tribune με σειρά αναρτήσεων και άρθρων του εδώ και ένα μήνα έχει προειδοποιήσει για τους σχεδιασμούς των τζιχαντιστών από το Ισλαμικό Κράτος να εισβάλουν στην Ευρώπη από Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα, αναμιγμένοι με πρόσφυγες, χρησιμοποιώντας ως βάση εξόρμησης τη Λιβύη.

Τα αμερικανικά Μέσα έχουν σηκώσει το όλο θέμα ψηλά, απηχώντας τις ανησυχίες της Ουάσιγκτον, ενώ το Βερολίνο και η μερκελική Ευρώπη δείχνουν μια απροθυμία να αντιληφθούν και να κατανοήσουν το μέγεθος του προβλήματος.

Σχετικά άρθρα