Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάνος Καμμένος: Η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω στις γερμανικές αποζημιώσεις

Πάνος Καμμένος: Η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω στις γερμανικές αποζημιώσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Siemens, Αλέξης Τσίπρας, Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανικές Αποζημιώσεις, Γερμανικές Οφειλές, Κατοχικό Δάνειο, Πάνος Καμμένος,

Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας το πρωί της Τρίτης από το Mega, είπε ότι η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.

«Δεν θα κάνουμε πίσω και θα θέσουμε το θέμα με όρους που ανταποκρίνονται στη λογική» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος εκτίμησε ότι η κυρία Μέρκελ τη Δευτέρα άφησε ένα «παράθυρο» ανοιχτό για το θέμα λέγοντας ότι θα το δούμε στο πλαίσιο της επιτροπής που έχει συγκροτήσει η γερμανική βουλή για το θέμα.

Μιλώντας στο MEGA υποστήριξε ότι το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων είναι κατ’ αρχήν ηθικό αλλά διευκρίνισε ότι άλλο είναι αυτό και άλλο το κατοχικό δάνειο.

Χαρακτήρισε, επίσης, σημαντική την παρέμβαση του πρωθυπουργού για το θέμα της Siemens καθώς όπως είπε «χρειάζονται δύο για τη διαθφορά» επισημαίνοντας το θέμα Χριστοφοράκου.

«Εμείς θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τη διαφθορά. Ας μας δώσουν τα στοιχεία ποιους πλήρωναν, να πάρουμε τα λεφτά πίσω, να ξαναδούμε τις συμβάσεις από την αρχή και βλέπουμε» συμπλήρωσε.

Σχετικά άρθρα