Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαψεύδει Το ΒΗΜΑ ο υπάλληλος “κλειδί” στην “υπόθεση” Κατρούγκαλου (βίντεο)

Διαψεύδει Το ΒΗΜΑ ο υπάλληλος “κλειδί” στην “υπόθεση” Κατρούγκαλου (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, Βίντεο, Γιώργος Κατρούγκαλος, Δημόσιοι Υπάλληλοι, Εφημερίδα Το ΒΗΜΑ της Κυριακής,

Διαψεύδει το δημοσίευμα του Βήματος ο υπάλληλος που φέρεται να έχει υπογράψει με το δικηγορικό γραφείο του Γιώργου Κατρούγκαλου σύμβαση στις 27 Ιανουαρίου (σημ: ημέρα που ανακοινώθηκε πως ο κ. Κατρούγκαλος τοποθετείται αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης).

Ο εν λόγω υπάλληλος εμφανιζόταν από το Βήμα ως υπάλληλος που διεκδικούσε την επαναπρόσληψή του στο Δημόσιο, ως απολυμένος ή σε διαθεσιμότητα.

«Δεν έχω καμία σχέση με τις 27 Ιανουαρίου. Δεν έχω υπογράψει τίποτα στις 27 Ιανουαρίου», τόνισε μιλώντας στο Star, ενώ επισήμανε πως η υπόθεση δεν αφορά έξοδο εργαζομένου με απόλυση ή διαθεσιμότητα από το Δημόσιο, αλλά μια μισθολογική διεκδίκηση. Ως σωματείο «διεκδικούσαμε την εφαρμογή της συλλογικής σύμβασης εργασίας, που το 2011 καταργήθηκε μονομερώς».

Τα παραπάνω έχει εξάλλου επισημάνει και ο κ. Κατρούγκαλος μιλώντας στο Mega. Όπως είπε στις 26 και 27 Ιανουαρίου δεν έχει κατατεθεί κανένα συμφωνητικό που αφορά υπόθεση εξόδου από το Δημόσιο με απόλυση ή διαθεσιμότητα. «Μισθολογικές διαφορές μη διαθέσιμων έχουν κατατεθεί», τόνισε.

Σχετικά άρθρα