Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάει και πιο κάτω: Ο «σοδομιστής» Χειμωνάς υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ

Πάει και πιο κάτω: Ο «σοδομιστής» Χειμωνάς υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θανάσης Χειμωνάς, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ΠΑΣΟΚ,

Ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ πίστεψαν ότι η υποψηφιότητα Κωνσταντινόπουλου είναι το χειρότερο που έχει συμβεί στη Χαριλάου Τρικούπη. Και όμως, ο Θανάσης Χειμωνάς έσπευσε να τους διαψεύσει, ανακοινώνοντας την πρόθεσή του να αναλάβει επικεφαλής του αποκόμματος του Ευάγγελου Βενιζέλου του 2%.

Ο… κατά παλαιότερη δήλωσή του σοδομιστής με αφορμή την εκκίνηση της διαδικασίας για τη διαδοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου έκανε αναφορά σε προοδευτικές πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ, όπως το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, ενώ επισήμανε την ανάγκη συνύπαρξης νεότερων και παλαιότερων στελεχών του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χειμωνάς πριν από λίγο καιρό είχε καταφέρει να κερδίσει δύο ημέρες δημοσιότητας με τα αναίσχυντα σχόλιά του στο Facebook που προάγουν τον πολιτικό πολιτισμό και μεταφέροντας την πολιτική αντιπαράθεση σε ανώτερο επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Χειμωνάς, υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά και τομεάρχης Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ όταν πόσταρε στο Facebook μία είδηση μαζί με το προσωπικό του σχόλιο για τη Βίκυ Σταμάτη και τη νοσηλεία της στο Δρομοκαΐτειο, μία κυρία – διαδικτυακή του φίλη – διαφώνησε, παίρνοντας το μέρος των νοσηλευτριών του ιδρύματος. Μαινόμενος τότε ο κ. Χειμωνάς, βάλθηκε να αποδείξει για ποιο λόγο ο κ. Βενιζέλος τον έχρισε υπεύθυνο Πολιτισμού…

xeimonas

Σχετικά άρθρα