Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντόρα προς Σαμαρά: Καμία καταστροφή δεν αποτελεί δικαίωση για κανέναν

Ντόρα προς Σαμαρά: Καμία καταστροφή δεν αποτελεί δικαίωση για κανέναν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,

Νέο μήνυμα κατά Σαμαρά έστειλε η Ντόρα Μπακογιάννη δηλώνοντας ότι «καμία καταστροφή δεν μπορεί να αποτελέσει δικαίωση για κανέναν» .

Η κ. Μπακογιάννη σε δηλώσεις στην εφημερίδα Real News και σε ότι αφορά στην κυβέρνηση Σαμαρά, εκτίμησε μεν ότι παρά τα όποια λάθη «το ισοζύγιο είναι θετικό», αλλά έστειλε εκ νέου και μήνυμα, ότι «από εκεί και πέρα, καμία καταστροφή δεν μπορεί να αποτελέσει δικαίωση για κανέναν» , εμμένοντας έτσι τη θέση της για έκτακτο συνέδριο στην ΝΔ και αλλαγή ηγεσίας.

Ταυτόχρονα η κ. Μπακογιάννη προτείνει την δημιουργία εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης η οποία θα αναλάβει να φέρει σε πέρας την δύσκολη αποστολή του σχεδιασμού και της υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων, αλλά και να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της χώρας στους εταίρους.

«Δεν ωφελεί κανέναν αυτό το κλίμα. Το μεγάλο πρόβλημα που έχει ξανά η Ελλάδα, μετά τις εκλογές, είναι ότι έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη των εταίρων απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση και τη χώρα. Αυτό πρέπει να το ανατρέψει οικοδομώντας σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, με ρεαλισμό και καθαρές κουβέντες» τονίζει η κ. Μπακογιάννη.

Καλεί δε την κυβέρνηση να συμφωνήσει να δημιουργηθεί «μία εθνική ομάδα που θα συμφωνήσει τις μεταρρυθμίσεις και θα τις διαπραγματευτεί με επιτυχία».

Σχετικά άρθρα