Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγριο “χώσιμο” Βαρουφάκη σε αξιωματούχους των “θεσμών” και MME

Άγριο “χώσιμο” Βαρουφάκη σε αξιωματούχους των “θεσμών” και MME
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάνης Βαρουφάκης, Δημοσιογράφοι, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Τρόικα,

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιάνης Βαρουφάκης που εκτόξευε τα βέλη του εναντίον των αξιωματούχων  των “θεσμών”, ενώ άσκησε κριτική και σε ΜΜΕ και δημοσιογράφους.

«Σε κάποιους από τους θεσμούς υπάρχουν “ασκούμενοι μάγοι” που θα ήθελαν να επανέλθει η Τρόικα στην Ελλάδα και να είναι η Τρόικα που φτιάχνει τους νόμους» είπε ο υπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε «Ο λόγος της καθυστέρησης ήταν πως την επομένη της 20ης Φεβρουαρίου οι “ασκούμενοι μάγοι” ήθελαν να επιστρέψουμε στην πέμπτη αξιολόγηση, δηλαδή, στην 25η Ιανουαρίου».

Παράλληλα ο κ. Βαρουφάκης ανέφερε ότι «Η συμφωνία αναδεικνύει το δικαίωμα να έχει άποψη και να γράφει τα νομοθετήματα το Κοινοβούλιο. Εάν το Μνημόνιο είχε γραφτεί στην Ελλάδα θα είμασταν σε καλύτερη κατάσταση».

Ο υπουργός Οικονομικών, όμως, άσκησε και κριτική σε ΜΜΕ και δημοσιογράφους αναφέροντας «Βρείτε μου μια δήλωση που να αποκλίνει από το εθνικό συμφέρον».

«Αλλο η δήλωση και άλλο η κακεντρέχεια, ο σκόπιμος χλευασμός και η παραποίηση των δηλώσεών μου. Η κακεντρέχεια, ο χλευασμός και η παραποίηση μας δίνουν δύναμη» σημείωσε ο κ. Βαρουφάκης.

Σχετικά άρθρα