Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: “Να απαντήσει η Ν.Δ. για τα προνόμια Ξηρού”

ΣΥΡΙΖΑ: “Να απαντήσει η Ν.Δ. για τα προνόμια Ξηρού”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Τρομοκρατία, Τρομοκρατική Οργάνωση 17 Νοέμβρη, Χριστόδουλος Ξηρός,

Δριμεία επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανακοίνωσή του ζητά από τον κυβερνητικό εταίρο να αφήσει τις “γελοίες επιθέσεις ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ για το ότι δήθεν δεν καταδικάζει την τρομοκρατία” και να δώσει απαντήσεις στο κατά πόσο η προνομιακή αντιμετώπιση του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη συνέβαλε στη φυγή του.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Αντί η ΝΔ να καταφεύγει σε γελοίες επιθέσεις ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ για το ότι δήθεν δεν καταδικάζει την τρομοκρατία, καλό θα ήταν να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα γύρω από τη φυγή του Χρ. Ξηρού, που εγείρουν σοβαρότατες πολιτικές ευθύνες σχετικά με την κυβερνητική «ολιγωρία». Κυρίως, χρειάζεται να απαντήσει στο κατά πόσο η αντιμετώπιση του Χ. Ξηρού ως κρατουμένου, τόσο μέσα στη φυλακή όσο και κατά τις άδειες του, διέφερε από αυτή των υπολοίπων και κατά πόσο αυτή η προνομιακή αντιμετώπιση συνέβαλε στη φυγή του.

Αντ’ αυτού, το κυβερνητικό κόμμα επιλέγει το δρόμο της μαύρης προπαγάνδας και της έμμεσης αξιοποίησης της υπόθεσης της 17Ν σε ένα ρεσιτάλ πλήρους πολιτικής ανευθυνότητας που δηλητηριάζει την πολιτική ζωή και αφήνει εντελώς έκθετο τον ίδιο τον κ. Σαμαρά”.

Σχετικά άρθρα