Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί η Ντόρα έγινε έξαλλη με την Ζωή

Γιατί η Ντόρα έγινε έξαλλη με την Ζωή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη, Πρόεδρος της Βουλής, ΣΥΡΙΖΑ,

Έξαλλη είναι η πρώην υπουργός της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη με την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία δεν υπέγραψε την άδεια επίσημης μετάβασής της ως εκπροσώπου του ελληνικού κοινοβουλίου στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης, της οποίας μάλιστα προεδρεύει.

Η κυρία Μπακογιάννη προσήλθε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών, όπως αναφέρει tovima.gr, για να καταγγείλει την ενέργεια αυτή λέγοντας μάλιστα ότι το σχετικό έγγραφο είχε αποσταλεί στο γραφείο της Προέδρου της Βουλής εδώ και τρεις εβδομάδες, αλλά, όπως είπε χαρακτηριστικά, «η Πρόεδρος δεν μπήκε στον κόπο να υπογράψει ένα απλό χαρτί μετάβασής μου στο Παρίσι», όπου συνήλθε η Πολιτική Επιτροπή.

Πάντως η κυρία Μπακογιάννη έστω και χωρίς την επίσημη άδεια μετάβασής της πήγε στο Παρίσι με προσωπικά της έξοδα αφού έπρεπε να προεδρεύσει στην συνεδρίαση που είχε ως θέματα τα παιδιά που στρατολογούνται από τους τζιχαντιστές και το Ουκρανικό.

Ωστόσο, η μη χορήγηση αυτής της υπογεγραμμένης άδειας άφηνε θεσμικά μετέωρη την εκπρόσωπο της Ελλάδας η οποία δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Για να υπογράψει το χαρτί αυτό δεν βρήκε το χρόνο. Για να στείλει όμως επιστολή στον Κων. Μητσοτάκη να εγκαταλείψει το γραφείο που διατηρεί εδώ και 75 χρόνια στο Κοινοβούλιο, βρήκε χρόνο».

Μάλιστα ανέφερε ότι είχε ζητήσει προ καιρού ραντεβού από την κυρία Κωνσταντοπούλου προκειμένου να την ενημερώσει σχετικά, ωστόσο ουδέποτε την δέχθηκε. «Δεν μου έκανε την τιμή να με δεχθεί. Δεν μου απάντησε καθόλου», είπε η κυρία Μπακογιάννη.

Σχετικά άρθρα