Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ενοχή Παπακωνσταντίνου προτείνει η Εισαγγελέας

Ενοχή Παπακωνσταντίνου προτείνει η Εισαγγελέας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Ειδικό Δικαστήριο, Λίστα Λαγκάρντ,

Καταπέλτης ήταν η Εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου αφού πρότεινε την ενοχή του για δύο αδικήματα αναφορικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.  Αυτό για την απόπειρα απιστίας αλλά και  της νόθευσης εγγράφου.

Η δίκη θα συνεχισθεί την Τετάρτη με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.

Τι είπε η εισαγγελέας

“Ο κατηγορούμενος έχει τελέσει τις πράξεις για τις οποίες έχει παραπεμφθεί. Με απογοήτευσε η στάση του. Ένας άνδρας με τόσα προσόντα που έχει υπηρετήσει σε τόσες θέσεις, με οικογένεια, με βαρύ βοιογραφικό.

Θα πρέπει να είναι ειλικρινής να συναισθανθεί αυτό που έκανε και από εκεί και πέρα η Δικαιοσύνης ποτέ δεν εξοντώνει, αλλά προσπαθεί ειδικά σε ανθρώπους που έχουν συναίσθηση να δείχνει μεγαλοσύνη.

Δυστυχώς εδώ , φάνηκε και αυτό λυπεί όλους μας οτι ο κ. κατηγορούμενος δεν σεβάστηκε ούτε την αρχή της αντικειμενικότητας ούτε την αρχή της αμεροληψίας που του επιβάλει η διαδικασία.

Πιστεύω οτι παρέβει τα καθήκοντά του , όσον αφορά τις πράξεις που έκανε. Προτείνω να κηρυχθεί ένοχος και για τα δύο εγκλήματα και ειλικρινά αυτό που με λυπεί και μακάρι αυτό να είναι το τελευταίο, ας ελπίσουμε οτι σε κάποια στιγμή θα είμαστε περήφανοι για το κράτος μας και την Διοίκησή μας.

Θα πρέπει να αναβαθμιστεί και να έχει προς τα έξω μια καλύτερη εικόνα στο εσωτερικό και εξωτερικό. Δεν αναφέρθηκα ποτέ σε λίστα Λαγκαρντ. Μου προκαλεί ντροπή η ονομασία της. Προτιμώ λίστα Φαλτισιανί.

Αισθάνθηκα πολύ άβολα με τις διαδικασίες και τα έγγραφα που μας αποστέλλει το δεύτερο cd πό Γαλλία. Όλα αυτά λυπούν όλους μας. Μακάρι να είναι το τελευταίο στραβοπάτημα της διοίκησης

Σχετικά άρθρα