Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιτροπή για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους συγκροτεί η Κωνσταντοπούλου

Επιτροπή για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους συγκροτεί η Κωνσταντοπούλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Δημόσιο Χρέος, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ΣΥΡΙΖΑ,

Τη συγκρότηση Επιτροπής για τον Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους ανακοίνωσε την Τρίτη η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής αναμένεται να γίνει στις αρχές Απριλίου στην Αθήνα και τα πρώτα συμπεράσματα θα παρουσιαστούν τον Ιούνιο σε διεθνές συνέδριο, είπε η πρόεδρος της Βουλής.

Όπως έγινε γνωστό, η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα θα αναλάβει το «ευρωπαϊκό κομμάτι», ενώ το επιστημονικό κομμάτι θα έχει ο Ερίκ Τουσέν.

Ταξίδι στην Κύπρο

Στο μεταξύ, στην Κύπρο θα βρεθεί στις 22 Μαρτίου η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρόεδρος της Βουλής θα έχει σειρά επαφών με την πολιτειακή, πολιτική και θρησκευτική ηγεσία.

Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο ενώ θα συζητήσει θέμα συνεργασία των κοινοβουλίων Ελλάδας και Κύπρου με τον ομόλογο της Γιάννάκη Ομήρου.

Θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο Κυπριακό από τον υπουργό εξωτερικών Ι. Κασουλίδη και θα επισκεφθεί ως είθισται και το στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ.

Σχετικά άρθρα