Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ασέβεια του ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου στη μνήμη των Αγωνιστών του 1821

Ασέβεια του ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου στη μνήμη των Αγωνιστών του 1821
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 25η Μαρτίου - Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ελληνική Επανάσταση του 1821, Πάνος Καμμένος, Παρέλαση, ΠΑΣΟΚ, Πλατεία Συντάγματος, Ρένα Δούρου, ΣΥΡΙΖΑ,

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την επικείμενη παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα και την σύσκεψη που είχαν για τη διοργάνωσή της, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλαν κατάργηση στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων (κ. Τσίπρας, Σκουρλέτης, Χουντής, Κουράκης, κα Φωτίου). Αντ’ αυτού έχουμε υπερπαραγωγή του κ. Καμμένου για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα με άρματα μάχης, αεροπλάνα και δημοτικά τραγούδια. Οι ψεκασμένοι, οι συνωμοσιολόγοι, οι ακροδεξιοί εθνικιστές για μια ακόμη φορά μεγαλουργούν σε συνεργασία με τη κα. Δούρου», σχολίασε σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη για να προσθέσει:

«Στο ΣΥΡΙΖΑ απλώς έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους. Μια ακόμη απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδοθεί πλήρως στους ΑΝΕΛ».

Μιλώντας για το θέμα το πρωί στο Mega, η αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Περιφέρειας Αττικής, Ερμίνα Κυπριανίδου, ανέφερε πως στόχος είναι να πραγματοποιηθεί μία «πιο ανοιχτή» προς τους πολίτες παρέλαση, χωρίς υπερυψωμένες εξέδρες και κιγκλιδώματα. «Δοκιμάζουμε μια εναλλακτική σε συνέχεια της στρατιωτικής παρέλασης ώστε οι πολίτες να είναι συμμέτοχοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου θα πρέπει να ντρέπεται… Το πατριωτικό κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει καταντήσει μια σφηκοφωλιά ανόητων και απολίτικων εθνομηδενιστών που συναγωνίζονται σε ρητορική Τα Ποτάμια κι άλλα νεοφιλελεύθερα μορφώματα. Το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου ασεβεί στη μνήμη των αγωνιστών του 1821 και στις εκδηλώσεις τιμής τους στην απελπισμένη του μανία να ασκήσει αντιπολίτευση.

Το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ένα κόμμα που έχει χάσει τη μπάλα. Ούτε σοσιαλιστικό, ούτε πατριωτικό, μια θλιβερή παρέα που καπηλεύεται σύμβολα και παραδόσεις που κάποτε εξέφρασαν τον μισό ελληνικό λαό…

Σχετικά άρθρα