Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μήνυμα Αλέξη Τσίπρα στην ΕΕ: “Πραξικοπήματα στην Ελλάδα δεν γίνονται”

Μήνυμα Αλέξη Τσίπρα στην ΕΕ: “Πραξικοπήματα στην Ελλάδα δεν γίνονται”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δημοψήφισμα, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση, Πραξικόπημα,

Το αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση, η θηλιά στο λαιμό της Ελλάδας, το plan B της κυβέρνησης και άλλα τόσα που ακούγονται δημιουργούν ένα κλίμα που κάνει πολλούς να αναφέρονται σε δημοψήφισμα ή ακόμη και σε εκλογές. Ο Αλέξης Τσίπρας ωστόσο απαντά πως τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει.

“Ναι κάνουμε εκλογές γιατί;” διερωτάται στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Έθνος ο Αλέξης Τσίπρας και σημειώνει πως “Για να κάνουμε το ποσοστό μας ακόμα μεγαλύτερο; Δεν υπάρχει λόγος. Η πλειοψηφία που έχουμε στη Βουλή είναι πολύ μεγάλη και σταθερή. Να κάνουμε δημοψήφισμα για ποιο λόγο; Οι εκλογές του Γενάρη είχαν ούτως ή άλλως δημοψηφισματικό χαρακτήρα. Ο λαός αψήφισε την τρομοκρατία και μας έδωσε ξεκάθαρη λαϊκή εντολή να τελειώνουμε με τα μνημόνια οριστικά και να διαπραγματευτούμε σκληρά μέχρι τέλους”.

Σε ότι αφορά στα σενάρια περί φθοράς ή πτώσεις της κυβέρνησης ο Αλέξης Τσίπρας απαντά:

“Ξέρετε το πρόβλημα για όσους σχεδιάζουν τη φθορά ή την πτώση της κυβέρνησης είναι ότι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τον ελληνικό λαό. Το πρόβλημά τους είναι πως ό,τι και να κάνουν πάλι μπροστά τους θα μας βρουν. Πραξικοπήματα στην Ελλάδα δεν γίνονται. Τέλειωσαν μαζί με το Παλάτι”.

Σχετικά άρθρα