Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εάν τα πράγματα φτάσουν στα άκρα, δημοψήφισμα – λέει ο Λεουτσάκος

Εάν τα πράγματα φτάσουν στα άκρα, δημοψήφισμα – λέει ο Λεουτσάκος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοψήφισμα, Στάθης Λεουτσάκος, ΣΥΡΙΖΑ,

Τη λύση του δημοψηφίσματος εάν τα πράγματα φτάσουν στα άκρα πρόκρινε μέσα από τα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος.

«Η κυβέρνηση είναι δεσμευμένη με το πρόγραμμά της, δεν έχει ούτε το δικαίωμα ούτε τη βούληση να παρεκκλίνει από αυτό» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως εάν προκύψει ζήτημα, θα πρέπει να αποφασίσει ο ίδιος ο λαός.

Ο κ. Λεουτσάκος σημείωσε πως σε ευρωπαϊκό επίπεδο συγκρούονται δύο απόψεις, από τη μία η λαϊκή βούληση όπως προέκυψε μέσα από τη δημοκρατική αλλαγή που έγινε στη χώρα μας και από την άλλη «οι συμφωνίες που μας λένε ότι πρέπει να εφαρμόσουμε χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τους τη λαϊκή βούληση».

«Αυτή η κυβέρνηση δεν θα λέει άλλα, θα υπόσχεται άλλα και θα κάνει άλλα» τόνισε ίδιος.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Κώστα Λαπαβίτσα περί επιστροφής στη δραχμή χωρίς να χυθεί αίμα στο χαλί είπε πως «αυτή τη στιγμή η προσπάθεια της κυβέρνησης είναι στο να εφαρμόσει το πρόγραμμά της εντός του πλαισίου της ευρωζώνης».

Τέλος αναφερόμενος στη φωτογράφιση Βαρουφάκη στο Paris Match είπε πως ο ίδιος δεν θα έκανε αντίστοιχη φωτογράφιση εάν ήταν στη θέση του υπουργού Οικονομικών.

Σχετικά άρθρα