Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νυν βουλευτής των ΑΝΕΛ έλεγε να υπογραφεί το δεύτερο μνημόνιο και το PSI το 2012 (βίντεο)

Νυν βουλευτής των ΑΝΕΛ έλεγε να υπογραφεί το δεύτερο μνημόνιο και το PSI το 2012 (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βίντεο, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος,

Τον κ. Θανάση Παπαχριστόπουλο οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε από τα τηλεοπτικά παράθυρα μετά την 25η Ιανουαρίου. Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και γιατρός στο επάγγελμα είναι συχνά πυκνά καλεσμένος στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές.

Στο βίντεο που αλιεύσαμε στο Youtube ο κ. Παπαχριστόπουλος εμφανίζεται να τάσσεται υπέρ της υπογραφής της δανειακής σύμβασης και του PSI, δηλαδή του δεύτερου μνημονίου που έδεσε πισθάγκωνα τη χώρα με το αγγλικό δίκαιο και το κούρεμα του χρέους, το οποίο αποτελείωσε τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος έλεγε τότε χαρακτηριστικά: Νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι εκμεταλλεύονται την απόλυτα δικαιολογημένη οργή, καθώς πολλοί έχουν φτάσει στα απόλυτα όρια του εξευτελισμού και της ταπείνωσης, και δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες. Η άποψή μου είναι ότι διαπραγμάτευση μπορεί να γίνει και γίνεται αυτή τη στιγμή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δυναμιτιστεί.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαχριστόπουλος επιχειρεί να ξεπλύνει τη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι δεν έχει ποτέ συμφωνήσει σε οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων, ότι έχει πει όχι σε κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού και όχι μειώσεις σε συντάξεις στον ιδιωτικό τομέα.

Ομολογουμένως, αξιοσημείωτη κυβίστηση…

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα