Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

102 βουλευτές αρνήθηκαν τις εντολές Τσίπρα και είπαν “ναι” στα βουλευτικά αυτοκίνητα

102 βουλευτές αρνήθηκαν τις εντολές Τσίπρα και είπαν “ναι” στα βουλευτικά αυτοκίνητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκίνητο, Βουλή των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Προνόμια Βουλευτών, ΣΥΡΙΖΑ,

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τα στοιχεία για το πόσοι τελικά είπαν “ναι” στα βουλευτικά αυτοκίνητα.

Συνολικά έχουν αρνηθεί την παραλαβή των κρατικών ΙΧ  67 βουλευτές εκ των οποίων οι 47 ανήκουν στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ,  δηλαδή, από τους 149 βουλευτές της κυβέρνησης μόλις οι 47 υπάκουσαν στην προτροπή του πρωθυπουργού.

Η Πρόεδρος της Βουλής  επιτέθηκε σε δημοσιογράφους υποστηρίζοντας ότι όσα έχουν γραφτεί γύρω από το πόσοι και ποιοι αρνήθηκαν την παραλαβή των οχημάτων της Βουλής είναι ανακρίβειες.

Ακόμα πιο αποκαρδιωτική βέβαια είναι η πραγματικότητα για τα υπόλοιπα κόμματα.

Πέραν αυτών, η κυρία Κωνσταντοπούλου άφησε ανοικτό ενδεχόμενο να απορρίψει υπουργικές τροπολογίες που κατατέθηκαν στο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τι θα πράξει με τις έξι υπουργικές τροπολογίες που κατέθεσε η κυβέρνηση, ορισμένες εκ των οποίων φαίνεται να είναι άσχετες με το περιεχόμενο του νομοσχεδίου είπε ότι από τον τίτλο ορισμένων φαίνεται να υπάρχει συνάφεια.

Πρόσθεσε όμως ότι σε κάθε περίπτωση τα πάντα θα αποφασιστούν στην ολομέλεια ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν θα κάνουμε όσα έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις».

Πάντως, σύμφωνα με τον προγραμματισμό το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση θα συζητηθεί στην Ολομέλεια την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη.

Εκτός αυτού, η Πρόεδρος είπε ότι περιμένει άμεσα την επιστολή του πρωθυπουργού με την οποία θα την ενημερώνει για την μέρα που θα πραγματοποιείται η «ώρα του πρωθυπουργού».

Σχετικά άρθρα