Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Εθελόδουλος και αδιανόητα χυδαίος ο Τζήμερος»

«Εθελόδουλος και αδιανόητα χυδαίος ο Τζήμερος»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γερμανία, Γερμανικές Αποζημιώσεις, Γερμανικές Οφειλές, Θάνος Τζήμερος, Κατοχικό Δάνειο, Μάκης Μπαλαούρας, ΣΥΡΙΖΑ,

Εθελόδουλο και αδιανόητα χυδαίο χαρακτηρίζει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας, Μάκης Μπαλαούρας τον Θάνο Τζήμερο, ο οποίος την Πέμπτη ξεπέρασε τον εαυτό του και έφτασε να παρομοιάσει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα με τον… Χίτλερ, κανοντας το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς να αποχωρήσει από το στούντιο του ΣΚΑΙ.

«Ξαναφέρνει τα φαντάσματα της Ευρώπης στο προσκήνιο. Είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη ελαφρότητα στην αντιμετώπιση ενός ευρύτατου ζητήματος και γίνεται για εσωτερική κατανάλωση. Ο κ. Τσίπρας μιμείται την τακτική του Χίτλερ. Ο Χίτλερ δαιμονοποιούσε εχθρούς για να καλύψει εσωτερικές αντιδράσεις» είπε ο ανιστόρητος Θάνος Τζήμερος που στο παρελθόν έστειλνε επιστολές αφοσίωσης στην Άνγκελα Μέρκελ.

«Ο κ. Τζήμερος, με μια άθλια δήλωσή του παρομοίασε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με τον Χίτλερ. Αυτή του η δήλωση με έκανε να αποχωρήσω από την εκπομπή «ΣΚΑΪστις 6», όπου ήμασταν και οι δύο προσκεκλημένοι» αναφέρει ο Μάκης Μπαλαούρας, ενώ τονίζει ότι «γνωρίζαμε τον μνημονιακό οίστρο του κ. Τζήμερου, πλέον διαπιστώσαμε και το πόσο αδιανόητα χυδαίος και εθελόδουλος μπορεί να γίνει…» τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Μάκης Μπαλαούρας.

Σχετικά άρθρα