Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λαπαβίτσας: Το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ πάει μετά το… τετράμηνο!

Λαπαβίτσας: Το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ πάει μετά το… τετράμηνο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Λαπαβίτσας, Μνημόνιο, ΣΥΡΙΖΑ, Τρόικα,

Για να υπάρξει χρηματοδότηση πρέπει να υπάρξει επαφή και έλεγχος από τα τεχνικά κλιμάκια, ανέφερε μιλώντας στο MEGA ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας.

Σε ό,τι αφορά το Eurogroup της Δευτέρας, σχολίασε «Η ελληνική κυβέρνηση τα πήγε καλά στο πλαίσιο του εφικτού».

Ερωτηθείς γιατί κατηγορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη κυβέρνηση για τους ελέγχους που δεχόταν από την τότε τρόικα και τώρα κάνει το ίδιο με τους θεσμούς, ο κ. Λαπαβίτσας απάντησε: «Έτσι λειτουργεί η ΕΕ, δεν θα είναι το ίδιο με πριν. Παλιά υπήρχε μια αποικιοκρατική συμπεριφορά, τώρα θα υπάρξει συνεργασία εταίρων για να “ξεμπλοκάρει” η κατάσταση».

Όπως είπε από αξιολόγηση θα περάσουν τα μέτρα που έχουν ληφθεί και η Ελλάδα υποχρεούται να ολοκληρώσει.

«Αντιμετωπίζουμε τεράστιες πιέσεις από εταίρους και δανειστές, αλλά η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την κατάσταση με αποφασιστικότητα και πρόθεση να ολοκληρώσει το πρόγραμμα», είπε ο κ. Λαπαβίτσας και πρόσθεσε «Συζητάμε ήδη το ν/σ για ανθρωπιστική κρίση, θα ακολουθήσουν και τα άλλα».

Σε ό,τι αφορά τις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης προς τον ελληνικό λαό απάντησε ότι ο ίδιος θα περιμένει να παρέλθει το τετράμηνο της παράτασης του προγράμματος βοήθειας, ώστε να αρχίσει η υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης. Όπως είπε χαρακτηριστικά για μια από τις βασικότερες δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ «Δεν ξέρω να έχει αλλάξει η θέση ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή χρέους».

Σχετικά άρθρα