Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί είναι ικανοποιημένο το Μαξίμου από το αποτέλεσμα του Eurogroup

Γιατί είναι ικανοποιημένο το Μαξίμου από το αποτέλεσμα του Eurogroup
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Μέγαρο Μαξίμου,

Απόλυτη ικανοποίηση στο Μέγαρο Μαξίμου για το αποτέλεσμα του Eurogroup.

Όπως ανέφεραν κυβερνητικά στελέχη , για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε πως είναι να διαπραγματεύεται κανείς πραγματικά και τόνιζαν ότι για μια ακόμη φορά διαψεύστηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο η παραπληροφόρηση των προηγούμενων ημερών και οι προτάσεις της κυβέρνησης έγιναν αποδεκτές από τους εταίρους.

Ακόμη τονίζουν ότι μετά την συμφωνία για έναρξη των συζητήσεων από την Τετάρτη των τεχνικών κλιμακίων για την υλοποίηση της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου,επί της ουσίας υπάρχει και πολιτική συμφωνία.

Οι ελληνικές προτάσεις, διαμηνύουν από το Μαξίμου, έγιναν αποδεκτές και στο πλαίσιο αυτό εκτιμούσαν ότι το μήνυμα θα φτάσει και στην Φραγκφούρτη και θα χαλαρώσει τη στάση της απέναντι στην Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Σε ότι αφορά το θέμα του τρόπου της διαπραγμάτευσης , από το Μαξίμου τονίζουν ότι η τρόικα έχει τελειώσει δια παντός και οι συζητήσεις της Ελλάδας θα γίνονται αποκλειστικά στις Βρυξέλλες με τους θεσμούς.

Αυτό που επισημαίνεται από κυβερνητικής πλευράς είναι το γεγονός ότι στο Eurogroup εκφράστηκε ευθέως η βούληση των εταίρων να λυθεί άμεσα το χρηματοδοτική πρόβλημα της Ελλάδας.

Από την πλευρά της η κυβέρνηση δεσμεύθηκε να φέρει προς συζήτηση πρόσθετες επεξεργασμένες προτάσεις για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων.

Το σημερινό Eurogroup δεν θα προβεί σε συγκεκριμένη δήλωση μετά το πέρας της συνεδρίασης.

Σχετικά άρθρα