Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Eurogroup: Αρχίζει άμεσα η υλοποίηση της συμφωνίας Ελλάδας-Ευρωζώνης

Eurogroup: Αρχίζει άμεσα η υλοποίηση της συμφωνίας Ελλάδας-Ευρωζώνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Γιάνης Βαρουφάκης, Πάνος Καμμένος,

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ήταν αυτός που ανακοίνωσε πρώτος από μέρους της κυβέρνησης την «ευχάριστη είδηση» όπως ο ίδιος είπε, ότι υπήρξε συμφωνία στο Eurogroup προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση της συμφωνίας Ελλάδας και εταίρων όπως αυτή εκφράστηκε στις 20 Φεβρουαρίου.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Καμμένος, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα την ώρα που συνομιλούσε με τον ίδιο (σ.σ. τον Πάνο Καμμένο) και του ανέφερε ότι οι διαδικασίες για την υλοποίηση της απόφασης του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου ξεκινούν άμεσα.

Ο κ Καμμένος για μια ακόμη φορά τόνισε ότι «αυτή η κυβέρνηση δεν δέχεται εντολές» και ότι θα συνεχίσει να δίνει την μάχη για να υλοποιήσει το πρόγραμμα για το οποίο ψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες , μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup όσον αφορά την Ελλάδα, την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες μεταξύ των τεχνικών κλιμακίων των θεσμών και της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Παράλληλα και ανάλογα με την πρόοδο που θα υπάρξει θα γίνεται τμηματική εκταμίευση από τους δανειστές ώστε να καλυφθεί το χρηματοπιστωτικό κενό και να μην υπάρξει πρόβλημα στην χρηματοδότηση.

Σχετικά άρθρα