Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δένδιας: Δεν μπορούμε να είμαστε ένα ακροδεξιό γκρουπούσκουλο του 4% με 5%

Δένδιας: Δεν μπορούμε να είμαστε ένα ακροδεξιό γκρουπούσκουλο του 4% με 5%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Δένδιας,

Σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά για την καταβαράθρωση της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο Νίκος Δένδιας, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για μετατροπή της ΝΔ σε «ακροδεξιό γκρουπούσκουλο του 4% με 5%».

«Ο λογαριασμός πρέπει να πάει σε αυτόν που επέτρεψε στην κοινωνία να μας θεωρεί ένα ακροδεξιό μόρφωμα» τόνισε ο κ. Δένδιας, εκ των δελφίνων της ΝΔ αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά.

Μία ημέρα μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, από την οποία αποχώρησε καταγγέλοντας οργανωτικές μεθοδεύσεις για να μην ακουστούν όλες οι φωνές στην συνεδρίαση, ο κ. Δένδιας εξέφρασε την ελπίδα να μη διασπαστεί η παράταξη, τονίζοντας ωστόσο ότι «δεν έχει σημασία ποιος είναι πρόεδρος της ΝΔ αν είναι ακροδεξιό γκρουπούσκουλο».

Αναφερόμενος εκ νέου στα όσα συνέβησαν την Κυριακή στην Πολιτική Επιτροπή, ο κ. Δένδιας υπογράμμισε ότι «είδαμε κλακαδόρους, που δεν είναι μέλη του κόμματος, με συγκεκριμένο σκοπό». «Δεν θυμάμαι να χω ξαναδεί κάτι τέτοιο δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα».

«Πρέπει να ξαναδούμε το ιδεολογικό μήνυμα μας, δεν πρέπει να γίνουμε ακροδεξιό γκρουπούσκουλο του 4 – 5%, όχι φασιστικό αλλά δημοκρατικό, αντιμνημιονιακό αντί για μνημονιακό» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σαμαρά.

«Μας συνθλίβουν από αριστερά και από δεξιά» κατέληξε ο Νίκος Δένδιας.

Σχετικά άρθρα