Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαβάστε πώς ο Σαμαράς φίμωσε τον Δένδια

Διαβάστε πώς ο Σαμαράς φίμωσε τον Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Δένδιας,

Ο Αντώνης Σαμαράς κατάφερε και να φιμώσει και να κάνει έξαλλο τον Νίκο Δένδια, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα ο πρώην υπουργός και φερόμενος ως δελφίνος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, εμμέσως πλην σαφώς κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ για φτηνά κολπάκια προκειμένου να του κλείσει το στόμα.

Ο κ. Δένδιας, τελικά δεν πήρε τον λόγο στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, καθώς δεν είχε κληθεί στο βήμα, παρά το γεγονός ότι είχαν περάσει περισσότερες από 5 ώρες από την έναρξη της.

Ο πρώην υπουργός αποχώρησε από τα γραφεία της Συγγρού, εμφανώς εκνευρισμένος δηλώνοντας «Βλέπετε τι γίνεται. Μερικά πράγματα είναι απολύτως πρόδηλα».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Δένδιας ήταν 20ος στον κατάλογο, για να μιλήσει και ενώ ο αριθμός των ομιλητών είχε φτάσει στον αριθμό 37 εκείνος δεν είχε κληθεί ακόμη στο βήμα.

Συνεργάτες του κ. Σαμαρά, πάντως έλεγαν ότι η σειρά δεν τηρήθηκε γιατί υπήρξαν αντιδράσεις μελών της Πολιτικής Επιτροπής και έτσι αποφασίστηκε να μιλούν πέντε στελέχη και ένας βουλευτής, καθώς οι βουλευτές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Σχετικά άρθρα