Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έλληνας φοιτητής κάνει του… αλατιού τον Ντάισελμπλουμ (βίντεο)

Έλληνας φοιτητής κάνει του… αλατιού τον Ντάισελμπλουμ (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Βίντεο, Γερούν Ντάισελμπλουμ, Διαφθορά, Ελληνική Κυβέρνηση, Φοιτητές,

Του… αλατιού έκανε ούτε λίγο ούτε πολύ ένας Έλληνας φοιτητής τον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Ντελφτ στην Ολλανδία.

«Συνεχίζετε να δίνετε δάνεια στην Ελλάδα για να αποπληρώσει άλλα δάνεια. Γνωρίζετε πολύ καλά την κατάσταση. Προωθείτε εδώ και πέντε χρόνια την ίδια ακριβώς λιτότητα και στην Ολλανδία. Προτείνατε περικοπές έξι δισεκατομμυρίων την περασμένη χρονιά. Αυτό οδηγεί στην περικοπή κονδυλίων για την εκπαίδευση, την υγεία, για όλα. Την ίδια στιγμή επιτρέπετε να λέγεται στον Τύπο ότι κάθε Ολλανδός έχει δώσει 700 ευρώ απευθείας σε κάθε Έλληνα για τα πακέτα διάσωσης» σημείωσε στη δυναμική του παρέμβαση ο Έλληνας φοιτητής απευθυνόμενος στον Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του Eurogroup τόνισε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα «δεν ευθύνονται οι Βρυξέλλες, αλλά η ελληνική κοινωνία και οι κυβερνήσεις της χώρας».

«Οι ευρωπαίοι εταίροι επιχειρούν να βοηθήσουν στην κατάσταση. Κατηγορείτε εμάς αλλά στην Ελλάδα υπήρχε πρόβλημα διαφθοράς πριν την κρίση. Αν η νέα κυβέρνηση θέλει να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή θα τη στηρίξω» πρόσθεσε ο Ντάισελμπλουμ.

Δείτε το βίντεο

Σχετικά άρθρα