Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπακογιάννη και Δένδιας ζητούν έκτακτο συνέδριο στη ΝΔ

Μπακογιάννη και Δένδιας ζητούν έκτακτο συνέδριο στη ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, Νίκος Δένδιας, Ντόρα Μπακογιάννη,

Υπέρ της διεξαγωγής έκτακτου συνεδρίου και όχι εθνικής συνδιάσκεψης στη Νέα Δημοκρατία τάσσεται εκ νέου, αυτή τη φορά σε συνέντευξή της στο «Βήμα», η βουλευτής του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη, χαρακτηρίζοντας «ύβρι» τα όσα λέγονται ότι «το συνέδριο, η ύψιστη εσωκομματική διαδικασία θα αποτελέσει απαρχή εσωστρέφειας και θα λειτουργήσει ως δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο εσωκομματικός διάλογος είναι δώρο και οξυγόνο για τη ΝΔ» συμπληρώνει η κ. Μπακογιάννη, που αναφέρει ακόμα ότι η χώρα χρειάζεται μια «ισχυρή ευρωπαϊκή κεντροδεξιά παράταξη» που «θα συμβάλει στη σταθερότητα της χώρας και στην αποτροπή ενός πιθανού εκτροχιασμού».

Η βουλευτής της ΝΔ δηλώνει στην συνέντευξή της ότι την ανησυχεί (και μάλιστα πολύ, όπως σημειώνει) «το ενδεχόμενο ενός Grexit» και στέλνει το μήνυμα ότι η ΝΔ «πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση σε πολιτικές που είναι στη σωστή κατεύθυνση» αλλά και «να λειτουργήσει με μοναδικό γνώμονα το καλό της χώρα».

Τη θέση του για τη διεξαγωγή ενός Εκτάκτου Συνεδρίου της ΝΔ επανέλαβε ο Νίκος Δένδιας. Σε δήλωσή του προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ο κ. Δένδιας τόνισε πως στόχος της ΝΔ του 27% είναι να ξαναγίνει το κόμμα η μεγάλη πλειοψηφική παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

«Για να γίνει αυτό ένας μόνο είναι ο δρόμος: Ένα ανοιχτό δημοκρατικό κόμμα όπου θα τεθούν όλα από την αρχή» δήλωσε ο κ. Δένδιας.

Σχετικά άρθρα