Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κοτζιάς προειδοποιεί: Χιλιάδες τζιχαντιστές στην Ευρώπη αν καταρρεύσει η Ελλάδα!

Ο Κοτζιάς προειδοποιεί: Χιλιάδες τζιχαντιστές στην Ευρώπη αν καταρρεύσει η Ελλάδα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βρυξέλλες, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Νίκος Κοτζιάς, ΣΥΡΙΖΑ, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,

Ο Νίκος Κοτζιάς προειδοποιεί με το πιο αυστηρό ύφος ότι εάν η Ελλάδα καταρρεύσει οικονομικά, χιλιάδες τζιχαντιστές θα εισβάλουν στην Ευρώπη.

Η προειδοποίηση του Υπουργού Εξωτερικών έρχεται μόλις 48 ώρες μετά την αποκάλυψη του Tribune ότι: Τζιχαντιστές με καλάσνικοφ σε φυτείες χασίς στην Κρήτη στο στόχαστρο της ΕΥΠ

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, αφού εξαπέλυσε επίθεση προς τις χώρες της Ευρώπης, προειδοποίησε για μαζική έλευση τζιχαντιστών αν η χώρα μας καταρρεύσει οικονομικά.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας με δημοσιογράφους μετά το άτυπο συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών στη Ρίγα της Λετονίας, ο κ. Κοτζιάς, προειδοποίησε ότι «Θα υπάρξουν εκατομμύρια μετανάστες και χιλιάδες τζιχαντιστές που θα έρθουν στην Ευρώπη αν καταρρεύσει οικονομικά η Ελλάδα».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «Τα Δυτικά Βαλκάνια είναι αποσταθεροποιημένα. Ουκρανία, Συρία, Ιράκ και Βόρεια Αφρική δημιουργούν ένα “δρεπάνι”».

Ο Νίκος Κοτζιάς, μάλιστα, χαρακτήρισε «πολιτιστικό ρατσισμό» αυτό που κάνει η Ευρώπη στην Ελλάδα.

«Είναι αναγκαιότητα να βρει κανείς άλλον τρόπο συμπεριφοράς για την Ελλάδα. Είναι επίσης γεωστρατηγική αναγκαιότητα. Αντ ‘ αυτού προτιμήθηκε να συντριβεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ήδη από τις πρώτες ημέρες. Το ότι έχει επιλεγεί αυτό να γίνει σιγά σιγά τι θα φέρει; Δεξιό εξτρεμισμό και χάος», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εξωτερικών.

Σχετικά άρθρα