Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Α. Σπηλιωτόπουλος: “Υπηρεσιακή η θητεία Καμίνη στο δήμο”

Α. Σπηλιωτόπουλος: “Υπηρεσιακή η θητεία Καμίνη στο δήμο”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρης Σπηλιωτόπουλος, Γιώργος Καμίνης, Δήμος Αθήνας,

Συνεχίζεται η προεκλογική κόντρα μεταξύ Γιώργου Καμίνη και Άρη Σπηλιωτόπουλου που διεκδικούν το δήμο Αθηναίων.

Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο Mega, χαρακτήρισε “υπηρεσιακή” τη θητεία του νυν δημάρχου και δεν αποδέχτηκε το επιχείρημα περί νοικοκυρέματος των οικονομικών, καθώς ο κ. Καμίνης, όπως είπε, απλώς εφάρμοσε τις μνημονιακές υποχρεώσεις.

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί θεωρεί ως μόνο του αντίπαλο τον Γ.Σακελλαρίδη, είπε ότι είναι ο μόνος που έχει παρουσιάσει συγκεκριμένο πρόγραμμα -έστω και αν είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με το δικό του.

Σχολιάζοντας τις πιέσεις για να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα, χαρακτήρισε εκ του πονηρού τη συζήτηση, λέγοντας ότι οι πολίτες θα κρίνουν τους πάντες από το πρόγραμμα και τις θέσεις που θα παρουσιάσουν.

Σχετικά με την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας με τις ψήφους και του ίδιου, αλλά και του Νικήτα Κακλαμάνη, είπε ότι η δική του επιθυμία είναι να υπάρχει ένα σώμα με ουσιαστικές αρμοδιότητες, πράγμα που δεν συνέβαινε με το σώμα που καταργήθηκε.

«Υπάρχουν 600 δημοτικοί αστυνομικοί στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, που μπορούν να εκπαιδευθούν και να επιστρέψουν στην Αθήνα» σημείωσε.

Αναφερόμενος στις βασικές θέσεις του για την Αθήνα, το συνόψισε στα εξής: καθαρή Αθήνα, φωτεινή Αθήνα, μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα, έξω το παρεμπόριο και μια πόλη επιχειρηματικό κέντρο.

Για την υποψηφιότητα Κακλαμάνη είπε ότι προφανώς δεν είναι ευχάριστο ότι υπάρχουν δύο υποψήφιοι από τον ίδιο χώρο, αλλά εξήγησε ότι αν ο ίδιος έβλεπε ότι η δική του υποψηφιότητα «δεν τραβάει δημοσκοπικά», τότε δεν θα έμπαινε στη μάχη.

Σχετικά άρθρα