Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον κάνει δεξίωση με dolmadakia, xoriatikh salad, orzo me kima, baklava

Η Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον κάνει δεξίωση με dolmadakia, xoriatikh salad, orzo me kima, baklava
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Ομογένεια, Ελληνική Πρεσβεία Ουάσιγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ουάσιγκτον,

Το δημοσίευμα είναι της ηλεκτρονικής ομογενειακής εφημερίδας “Το ΚΑΛΑΜΙ”, γνωστή για τον καυστικό της λόγο, από την οποία πληροφορούμαστε ότι “Η πρεσβεία – “γιαλαντζί” (στην Ουάσιγκτον) “εγκαινιάζει την ελληνική προεδρία στην Ευρωπαϊκή “Ενωση”, με dolmadakia, xoriatikh salad, orzo me kima, baklava σε… “Οίκημα Αστέγων”.”.

Όπως διαβάζουμε στην πρόσκληση το μενού έχει επιμεληθεί η Μαρία Λόη (τη θυμάστε από την καριέρα της στις εγχώριες τηλεοπτικές εκπομπές ως αντίπαλον δέος της Βέφας Αλεξιάδου), η οποία αναγράφεται ως “πρέσβειρα της ελληνικής γαστρονομίας στις ΗΠΑ”, αυτά είναι μεγαλεία.

Έξαλλο “Το ΚΑΛΑΜΙ” σχολιάζει:

Ενθουσιασμένη η Ομογένεια με την πρεσβεία μας στην Ουάσιγκον και εθνικά υπερήφανη, αναφωνεί:
«Διώχτε το “ανέκδοτο” πρέσβη και βάλτε στην θέση του την “πρέσβειρα gastronomy Ελλάδας”, πριν μας γκαστρώσετε με την ανικανότητα και χαζομάρα που σας δέρνει»
Σημ.: Είναι η 4η φορά μέσα σε ένα χρόνο, που η πρεσβεία μας… “προβάλει” την Ελλάδα με “κρασογνωσία”, με “μεζεδογνωσία”, με “μπακλαβογνωσία” και λοιπά συναφή. Μετά αναρωτιούνται στο υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα, γιατί η Ομογένεια αποκαλεί τους διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ “ανίκανους-τουρίστες”, της “πλάκας”.

Δείτε και την πρόσκληση και… καλά ξεμπερδέματα…

chef-embassy2

Σχετικά άρθρα