Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Θεσμικά και παραθεσμικά κέντρα υπονομεύουν την κυβέρνηση” είπε ο Παππάς

“Θεσμικά και παραθεσμικά κέντρα υπονομεύουν την κυβέρνηση” είπε ο Παππάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Κυβέρνηση, Μνημόνιο, Νίκος Παππάς, ΣΥΡΙΖΑ,

Σε βαρύτατες καταγγελίες, τις οποίες απέφυγε προς το παρόν να προσωποποιήσει προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας και στενότατος συνεργάτης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

«Θεσμικά και παραθεσμικά κέντρα υπονομεύουν την κυβέρνηση» σημείωσε ο Νίκος Παππάς, δεσμευόμενος να μιλήσει με ονόματα και συγκεκριμένες πρακτικές εν ευθέτω χρόνω.

«Η αντιπολίτευση θέλει να αποδείξει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα άλλο από τις μνημονιακές πολιτικές» υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας.

Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας αρνήθηκε ότι η κυβέρνηση έχει παραβεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, υπογραμμίζοντας τις προβλέψεις για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στη συμφωνία με το Eurogroup.

Επιπλέον, ο Νίκος Παππάς σημείωσε ότι από πριν τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τονίσει ότι επιδιώκει η πολιτική του να μην διασαλεύσει τη δημοσιονομική ισορροπία.

«Εάν υπάρχουν κινήσεις οι οποίες δεν έχουν δημοσιονομικές επιπτώσεις δεν μπορούν να θεωρούνται μονομερείς ενέργειες» υπογράμμισε ο Νίκος Παππάς.

Ερωτηθείς για το κατά πόσο η συμφωνία του Eurogroup θα έρθει στη Βουλή προς ψήφιση, ο Νίκος Παππάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, σημειώνοντας ότι «αυτό είναι κάτι που ακόμα είναι ανοιχτό».

Σχετικά άρθρα