Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βίτσας ξεκαθαρίζει τι θα γίνει με τον ΦΠΑ στα νησιά

Ο Βίτσας ξεκαθαρίζει τι θα γίνει με τον ΦΠΑ στα νησιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Βίτσας, ΣΥΡΙΖΑ, ΦΠΑ - Φόρος Προστιθέμενης Αξίας,

Στη διαβεβαίωση ότι θα γίνει εξορθολογισμός του ΦΠΑ σε ορισμένες περιπτώσεις και δεν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά ή στα βιβλία προέβη ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας.

«Επιδιώξαμε πρόγραμμα – γέφυρα, μια νέα συμφωνία με περιορισμένο χρονικό διάστημα όπου εισάγονται για πρώτη φορά σημεία όπως η ανθρωπιστική κρίση και τα κοινωνικά αγαθά» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κ. Βίτσας.

Σύμφωνα με τον κ. Βίτσα, σε αυτή τη φάση κερδήθηκε η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος υπογραμμίζοντας ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς είχε αναφερθεί προεκλογικά σε κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος και κλείσιμο τραπεζών.

«Ούτε το 10% δεν διαφώνησε. Είμαστε αριστεροί, και κερδίζουμε γιατί πατάμε στο έδαφος της πραγματικότητας. Υπάρχει αρραγές μέτωπο στήριξης αυτής της κυβέρνησης» επισήμανε ο κ. Βίτσας για τη χθεσινή ΚΟ.

«Για απόλυτη κυβίστηση της κυβέρνησης» έκανε λόγο από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, επισημαίνοντας ότι όσα έλεγε ο πρόεδρος της ΝΔ προεκλογικά επαληθεύονται.

Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε νέο μνημόνιο και τα 11 δισεκ. ευρώ του ΤΧΣ φύγανε στο Λουξεμβούργο και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, επισήμανε ο κ. Καραγκούνης.

Σχετικά άρθρα