Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προβοκάτορας ή ειλικρινής ο Σταθάκης: “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταργήσει το μνημόνιο”

Προβοκάτορας ή ειλικρινής ο Σταθάκης: “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταργήσει το μνημόνιο”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Σταθάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Ξαναχτύπησε ο Γιώργος Σταθάκης, ίσως ο πιο μνημονιακός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που το τελευταίο διάστημα δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην αξιωματική αντιπολίτευση με τις ξεκάθαρα μνημονιακές και γερμανόδουλες τοποθετήσεις του.

Μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. της Θεσσαλονίκης, ο κ. Σταθάκης δήλωσε:

«Είναι απόλυτα σαφές, δεν θα επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο, θα επαναδιαπραγματευτούμε τη δανειακή σύμβαση. Τους όρους δηλαδή και τις διαδικασίες αποπληρωμής του χρέους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να επαναδιαπραγματευτεί την εσωτερική πολιτική στην Ελλάδα… Θα εφαρμόσουμε την οικονομική πολιτική την οποία θα έχουν κρίνει οι Έλληνες πολίτες, εάν με εκλογές έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Η δανειακή σύμβαση λοιπόν θα επαναδιαπραγματευτεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους.

Εμείς επιζητούμε μία λύση βιωσιμότητας του χρέους, επιζητούμε μία αναστολή τριών χρόνων, έως ότου η Οικονομία επιστρέψει σε ρυθμούς ανάπτυξης και μία μεγάλη αναδιάρθρωση του χρέους σε βάθος χρόνου».

Μισό, γιατί έχουμε μπερδευτεί! Μέχρι προχθές ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε ότι θα καταργήσουν το μνημόνιο αλλά όχι τη δανειακή σύμβαση. Μετά μας είπαν ότι θα επαναδιαπραγματευτούν το μνημόνιο και θα τηρήσουν τη δανειακή σύμβαση. Τώρα ο κ. Σταθάκης μας λέει ότι ξεχάστε όσα ξέρατε, δεν θα καταργήσουμε το μνημόνιο, θα επαναδιαπραγματευτούμε τη δανειακή σύμβαση!

Λοιπόν, ακούστε παλικάρια εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή ακούμε διάφορα με την άρση ασυλίας του κ. Σταθάκη, που δεν έγινε, και επειδή με τα όσα λέει ο κ. Σταθάκης αρχίζουμε να νομίζουμε ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα, που δεν αφορά ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τον ελληνικό λαό, φροντίστε να ρίξετε άπλετο φως στην περίπτωση Σταθάκη και στα λεγόμενά του!

Γιατί εδώ δύο πράγματα παίζουν: ή ο κύριος Σταθάκης είναι προβοκάτορας, ή λέει την αλήθεια!

Σχετικά άρθρα