Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπαδημούλης για Βενιζέλο: Όσο γρηγορότερα γίνει παρελθόν, τόσο το καλύτερο

Παπαδημούλης για Βενιζέλο: Όσο γρηγορότερα γίνει παρελθόν, τόσο το καλύτερο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρυξέλλες, Δημήτρης Παπαδημούλης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ευρωζώνη, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, μετά τις δηλώσεις του δεύτερου για την κυβερνητική πολιτική.
Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, o κ. Παπαδημούλης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μόλις διάβασα τη δήλωση Βενιζέλου για την κυβερνητική πολιτική. Θλιβερός! Όσο πιο γρήγορα αποτελέσει παρελθόν, τόσο το καλύτερο για τον τόπο».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε δηλώσει νωρίτερα σχετικά με τις μεταρρυθμιστικές προτάσεις που υπέβαλε σήμερα η ελληνική κυβέρνηση στις Βρυξέλλες:

«Ειλικρινά εκφράζω τη λύπη μου, γιατί κάνουμε τόσα βήματα πίσω, γιατί ενώ ήμασταν έτοιμοι να βγούμε από το μνημόνιο και να μπούμε στην προληπτική πιστωτική γραμμή με πολύ πιο άνετους όρους, μένουμε επί μήνες στο παλιό μνημόνιο και ετοιμαζόμαστε από τον Ιούλιο και μετά για ένα μνημόνιο 3».

Κατηγόρησε, επίσης, την κυβέρνηση για «τούμπα» και υποχώρηση, «ώστε τώρα η τρόικα, οι θεσμοί σύμφωνα με το νέο όνομα, να αναγκάζουν τη νέα ελληνική κυβέρνηση να γράψει με τα χέρια της το μνημόνιο».

«Δεν το γράφουν αυτοί για να το στείλουν να δούμε εάν συμφωνούμε, αλλά υποβάλλουν στην πρόσθετη τιμωρία την ελληνική κυβέρνηση να το γράφει και στη συνέχεια να το διορθώνει και να το ξαναδιορθώνει μόνη της», τόνισε, προσθέτοντας ότι όλα όσα γράφονται στο έγγραφο «δεν έχουν καμία σχέση με τις προεκλογικές υποσχέσεις, δηλαδή με προεκλογικά ψέματα και ψευδαισθήσεις».

Σχετικά άρθρα