Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την Τρίτη θα φύγει η λίστα για τις Βρυξέλλες – Το απόγευμα συνεδριάζει το Eurogroup

Την Τρίτη θα φύγει η λίστα για τις Βρυξέλλες – Το απόγευμα συνεδριάζει το Eurogroup
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για

Την Τρίτη το πρωί θα σταλεί, τελικώς, η λίστα με τις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις στις Βρυξέλλες, ενώ το Eurogroup θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης το απόγευμα.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, στη λίστα θα περιλαμβάνεται ολόκληρος ο πρώτος πυλώνας της Θεσσαλονίκης, που αφορά το πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Στις προτάσεις της κυβέρνησης περιλαμβάνεται, επίσης, μεγάλο τρμήμα του δεύτερου πυλώνα σχετικά με την άρση της καταστολής της πραγματικής οικονομίας με άμεση προτεραιότητα στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, των κόκκινων δανείων καθώς και το σταμάτημα πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, όπως αναφέρουν πηγές του Μαξίμου.

Στη λίστα περιλαμβάνονται επίσης όλες οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης του τέταρτου πυλώνα της Θεσσαλονίκης, όπως δίκαιο φορολογικό σύστημα, καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, καταπολέμηση της διαπλοκής και της διαφθοράς, πάταξη λαθρεμπορίου (ιδιαίτερα σε καύσιμα και καπνό) και ανασυγκρότηση του δημόσιου τομέα – μείωση της γραφειοκρατίας.

Στις 11:00 το πρωί της Τρίτης θα υπάρξει συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου, ενώ αύριο θα συγκληθεί η Πολιτική Γραμματεία και η Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει σύγκληση και της Κεντρικής Επιτροπής, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Πρόσφατα άρθρα